Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(Download) "RidlÀger med Sigge" by Lin Hallberg " eBook PDF Kindle ePub Free

RidlÀger med Sigge

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: RidlĂ€ger med Sigge
  • Author : Lin Hallberg
  • Release Date : January 03, 2008
  • Genre: Animals,Books,Kids,Fiction,
  • Pages : * pages
  • Size : 4509 KB

Description

HĂ€stbok nĂ€r den Ă€r som bĂ€st!”RidlĂ€ger med Sigge” Ă€r den femte boken om ponnytjejen Elina och hennes kompisar som hĂ„ller till i det mysiga shettisstallet i Broby, det som drivs av Ingela, vĂ€rldens bĂ€sta ridlĂ€rare! HĂ€r möter Elina Sigge, den sötaste lilla shetlandsponny hon nĂ„gonsin har sett. Sigge finns faktiskt i verkligheten och Lin Hallberg har sjĂ€lv jobbat med att lĂ€ra tjejer som Elina att rida och sköta hĂ€star. SĂ„ hon vet vad hon skriver om - och det mĂ€rks!

Det Àr sommarlov och Àntligen dags för ridlÀger. Elinas dröm har gÄtt i uppfyllelse - en hel vecka tillsammans med Sigge! Och med alla kompisar i stallet. Nu vÀntar uteritt, höskullebus, hopplektioner och bad till hÀst, allt som hör ridlÀger till.Margareta Nordqvists bedÄrande mysiga bilder Àr i perfekt samklang med Lin Hallbergs sÀkra text.

I serien ingĂ„r bland annat Ă€ven ”Alla Ă€lskar Sigge”, ”Torsdagar med Sigge”, ”Kom igen Sigge” och ”April, april Sigge”.

BĂ„de ”Alla Ă€lskar Sigge” och “Kom igen Sigge” har prisbelönats av Bokjuryn - Barnens egen topplista över Ă„rets bĂ€sta böcker. Böckerna har Ă€ven lovordats av sĂ„vĂ€l kritiker som biblioteksanstĂ€llda.

”Detta Ă€r en hĂ€stbok nĂ€r den Ă€r som bĂ€st.” BTJ


Free Books Download "RidlÀger med Sigge" PDF ePub Kindle